PROJECTEN

[IN UITVOERING] INTERIEURADVIES NIJMEGEN - 65 M2

Interieuradvies Nijmegen - Herenhuis

PROJECT BESCHRIJVING - INTERIEURADVIES NIJMEGEN

Het project betreft een interieuradvies in Nijmegen. Dit prachtige herenhuis uit 1911 werd deels gerenoveerd. In de achterkamer ontbrak eenheid en sfeer en de voorkamer werd nauwelijks gebruikt. De klant wenste daarom een ontwerp waarbij voor- en achterkamer opnieuw bij elkaar werden betrokken.

Door de basis licht en ruimtelijk te houden, ontstaat er een sterke licht- & schaduwwerking op de authentieke karakteristieke details. De zichtlijn tussen de voor- en achterkamer is geaccentueerd door op het uiteinde een maatwerk (erker)bank te plaatsen. Door de gebogen hoekbank met de andere erker te laten verspringen wordt de ruimtelijke ‘scheiding’ verzacht en wordt er verbinding gecreëerd tussen de erker en rest van de kamer.

Naast het gebruik van gerenommeerde designmerken zoals Rolf Benz, Leolux, Pode, Foscarini, Moooi, Marset, Tobias Grau en Tom Dixon zijn er ook elementen op maat ontworpen. Denk hierbij aan het bureau, de beide haarden, de inbouwkasten en het multifunctionele zit c.q ligbankje.

Opleverdatum interieuradvies Nijmegen: nog in ontwikkeling.

WERKZAAMHEDEN
INTERIEURADVIES NIJMEGEN

"Sanne komt afspraken na, levert professioneel werk en het belangrijkste: ze komt met zeer ingrijpende en originele ideeën waaruit blijkt dat zij goed naar onze wensen heeft geluisterd".

Wij creëren oprechte relaties door onze integere, laagdrempelige alsook openhartige benadering. Dit leidt tot sterke vertrouwensbanden waardoor wij opdrachtgevers écht leren kennen. Hierdoor ontstaan inzichten die wij vertalen binnen onze ontwerp criteria waardoor (on)praktische details, mogelijkheden en probleempunten worden opgemerkt.

Doordat wij betrokken zijn en aandachtig luisteren weten wij het maximaal haalbare te realiseren, waarbij ontwerpkeuzes onderbouwd zijn. Vandaar dat onze ontwerpen  zowel esthetisch als praktisch kloppen. Hierbij beperken wij ons niet tot één interieurstijl, maar streven wij naar een resultaat dat volledig is afgestemd op de wensen van opdrachtgevers.  Ofwel, onze handtekening!

Wij zijn pas tevreden als we een meerwaarde hebben kunnen creëren, daardoor wordt er verder gedacht dan de ontwerpvraag reikt.