PROJECTEN

INTERIEURADVIES ROERMOND - 200 M2

Interieuradvies Roermond - Appartement

PROJECT BESCHRIJVING - INTERIEURADVIES ROERMOND

Het project betreft een interieuradvies in Roermond waarbij de opdrachtgevers van dit nieuwbouw appartementencomplex, de gelegenheid kregen om constructieve aanpassingen te verrichten. Hierdoor liep een ‘compact interieuradvies uit tot een omvangrijk totaaladvies. Samen met de opdrachtgevers keken we kritisch naar de bestaande plannen. Vervolgens hebben we met deze input een doordacht interieuradvies opgeleverd, waarbij de indeling optimaal is afgestemd op de leefwijze. 

Hierdoor bevat dit totaal advies bijzonder stucwerk, op maat ontworpen meubelen van het merk Interstar en bekende designmeubelen van o.a. Montis, Leolux, Artifort, Pilat en Pilat, Carpet Sign, Foscarini, Vibia en Petite Friture.

WERKZAAMHEDEN
INTERIEURADVIES ROERMOND

"Sanne ontzorgt! Wij hadden het zelf nooit zo mooi voor mekaar gekregen."

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

MMI_Meermetinterieur_Particulier_Appartement_roermond_akcros_eethoek-artifort-interstar-leolux-petite-friture-3x2-1

MMI_Meermetinterieur_Particulier_Appartement_roermond_akcros_accessoire-foscarini-interstar-1x1-1

MMI_Meermetinterieur_Particulier_Appartement_roermond_akcros_zithoek-met-haard-interstar-faber-leolux-caruzzo

MMI_Meermetinterieur_Particulier_Appartement_roermond_akcros_woonkamer-overzicht-3x2-1

s

s

MMI_Meermetinterieur_Particulier_Appartement_roermond_akcros_kledingkast-en-zitje-zuiver-3x2-1

Wij creëren oprechte relaties door onze integere, laagdrempelige alsook openhartige benadering. Dit leidt tot sterke vertrouwensbanden waardoor wij opdrachtgevers écht leren kennen. Hierdoor ontstaan inzichten die wij vertalen binnen onze ontwerp criteria waardoor (on)praktische details, mogelijkheden en probleempunten worden opgemerkt.

Doordat wij betrokken zijn en aandachtig luisteren weten wij het maximaal haalbare te realiseren, waarbij ontwerpkeuzes onderbouwd zijn. Vandaar dat onze ontwerpen  zowel esthetisch als praktisch kloppen. Hierbij beperken wij ons niet tot één interieurstijl, maar streven wij naar een resultaat dat volledig is afgestemd op de wensen van opdrachtgevers.  Ofwel, onze handtekening!

Wij zijn pas tevreden als we een meerwaarde hebben kunnen creëren, daardoor wordt er verder gedacht dan de ontwerpvraag reikt.