[IN UITVOERING] INTERIEURADVIES UDEN - 580 M2

Interieuradvies Uden - Exclusieve Villa

PROJECT BESCHRIJVING - INTERIEURADVIES UDEN

Dit project betreft interieuradvies in Uden voor een vrijstaande, moderne villa uit 1990 die compleet gerenoveerd moest worden. Een grootschalig project waarbij zowel het interieur als exterieur onder handen zijn genomen. Door een nauwe samenwerking met DrissenDesign, is er een ontwerp ontstaan waarbij binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen.

Op de bestaande marmeren vloer na – die door de gehele woning is toegepast – wordt alles vernieuwd. Elementen zoals de keuken, eethoek, kasten, haarden, deuren, badkamermeubels, bar en bedden zijn op maat ontworpen. Een totaaladvies, waarbij er over ieder detail is nagedacht; van het moodboard tot aan het lichtplan. Een plan dat gepresenteerd is aan de hand van een 3-dimensionale animatie, waarbij er door het ontwerp heen wordt gewandeld. Er is gebruik gemaakt van producten van o.a. Rolf Benz, B&B Italia, Vibia, Flos, Leolux, Arco, Kff, Focusfires, Minotti, Secto design en Agape.

Opleverdatum interieuradvies Uden: Nog in ontwikkeling

WERKZAAMHEDEN
INTERIEURADVIES UDEN

Wij creëren oprechte relaties door onze integere, laagdrempelige alsook openhartige benadering. Dit leidt tot sterke vertrouwensbanden waardoor wij opdrachtgevers écht leren kennen. Hierdoor ontstaan inzichten die wij vertalen binnen onze ontwerp criteria waardoor (on)praktische details, mogelijkheden en probleempunten worden opgemerkt.

Doordat wij betrokken zijn en aandachtig luisteren weten wij het maximaal haalbare te realiseren, waarbij ontwerpkeuzes onderbouwd zijn. Vandaar dat onze ontwerpen  zowel esthetisch als praktisch kloppen. Hierbij beperken wij ons niet tot één interieurstijl, maar streven wij naar een resultaat dat volledig is afgestemd op de wensen van opdrachtgevers.  Ofwel, onze handtekening!

Wij zijn pas tevreden als we een meerwaarde hebben kunnen creëren, daardoor wordt er verder gedacht dan de ontwerpvraag reikt.