INTERIEURADVIES VENLO - 130 M2

Interieuradvies Venlo - Woonboerderij

PROJECT BESCHRIJVING - INTERIEURADVIES VENLO

Dit project betreft een interieuradvies in Venlo waarbij de opdrachtgevers verhuisden naar een prachtige karakteristieke woonboerderij uit 1910. Er stond een grootschalige renovatie gepland, aangezien de basis niet aansloot op de leefwijze van de nieuwe bewoners.

In een diepgaand gesprek kwamen we tot de conclusie dat de keuken beslist een centrale plek mocht innemen. Dat heeft ons doen besluiten om de initiële indeling drastisch aan te passen en de keuken letterlijk in het midden van de leefruimtes te plaatsen. Deze positie vroeg echter om een ontwerp op maat; zo bouwden we het werkblad rondom een oude eiken draagbalk. Daarnaast stemden we de donkere kleuren hierop af. Bovendien vingen we de beperkingen van het schuine plafond op door gebruikt te maken van een vernunftig recirculatie afzuigsysteem van het merk; Wave, fashion for kitchen.

Opleverdatum interieuradvies Venlo: januari 2020.

WERKZAAMHEDEN
INTERIEURADVIES VENLO

"Sanne heeft ons super gave ideeën voorgelegd, waardoor we echt een droomhuis hebben gekregen!"

Wij creëren oprechte relaties door onze integere, laagdrempelige alsook openhartige benadering. Dit leidt tot sterke vertrouwensbanden waardoor wij opdrachtgevers écht leren kennen. Hierdoor ontstaan inzichten die wij vertalen binnen onze ontwerp criteria waardoor (on)praktische details, mogelijkheden en probleempunten worden opgemerkt.

Doordat wij betrokken zijn en aandachtig luisteren weten wij het maximaal haalbare te realiseren, waarbij ontwerpkeuzes onderbouwd zijn. Vandaar dat onze ontwerpen  zowel esthetisch als praktisch kloppen. Hierbij beperken wij ons niet tot één interieurstijl, maar streven wij naar een resultaat dat volledig is afgestemd op de wensen van opdrachtgevers.  Ofwel, onze handtekening!

Wij zijn pas tevreden als we een meerwaarde hebben kunnen creëren, daardoor wordt er verder gedacht dan de ontwerpvraag reikt.