PROJECTEN

INTERIEURONTWERP NIJMEGEN - 101 M2

Interieurontwerp Nijmegen - Vrijstaande woning

PROJECT BESCHRIJVING - INTERIEURONTWERP NIJMEGEN

Dit project betreft een interieurontwerp in Nijmegen waarbij een vrijstaande woning uit 1973 werd compleet gerenoveerd. Tijdens de renovatie bleek het noodzakelijk alle elektra te vervangen en de wanden van glad stucwerk te voorzien. Het perfecte moment om de indeling, het lichtplan en de elektrische installatie ter discussie te stellen.

Met de bestaande meubelen is er een indeling vastgesteld die als basis werd gebruikt voor een uitgebreid lichtadvies. Hierbij is er zowel naar de sfeer als de technische vereisten van het licht gekeken. Het lichtplan werd (technisch) onderbouwd door middel van een installatietekening en een productadvies. De transparante hanglamp van Moooi zorgt ervoor dat er binnen de minimalistische en moderne stijl van de klant toch knusheid en warmte ontstaat. In overleg met het Belgische merk Wever & Ducré is er een armatuur op maat ontworpen; een meervoudig pendelarmatuur dat langs de trap omlaag drapeert.

Opleverdatum interieurontwerp Nijmegen: februari 2019.

WERKZAAMHEDEN
INTERIEURONTWERP NIJMEGEN

"Sanne heeft vakkennis van merken en vormen. Van het hoe, het wat en het waarom. Een echte aanrader ".

Wij creëren oprechte relaties door onze integere, laagdrempelige alsook openhartige benadering. Dit leidt tot sterke vertrouwensbanden waardoor wij opdrachtgevers écht leren kennen. Hierdoor ontstaan inzichten die wij vertalen binnen onze ontwerp criteria waardoor (on)praktische details, mogelijkheden en probleempunten worden opgemerkt.

Doordat wij betrokken zijn en aandachtig luisteren weten wij het maximaal haalbare te realiseren, waarbij ontwerpkeuzes onderbouwd zijn. Vandaar dat onze ontwerpen  zowel esthetisch als praktisch kloppen. Hierbij beperken wij ons niet tot één interieurstijl, maar streven wij naar een resultaat dat volledig is afgestemd op de wensen van opdrachtgevers.  Ofwel, onze handtekening!

Wij zijn pas tevreden als we een meerwaarde hebben kunnen creëren, daardoor wordt er verder gedacht dan de ontwerpvraag reikt.