TOTAALADVIES - 200 M2

Interieuradvies Roermond - Appartement

PROJECT BESCHRIJVING

De opdrachtgevers van dit nieuwbouw appartementencomplex in Roermond, kregen de gelegenheid om constructieve aanpassingen te verrichten aan het appartement. Hierdoor liep een ‘compact’ interieuradvies in Roermond uit tot een omvangrijk totaaladvies. Samen met de opdrachtgevers keken we kritisch naar de bestaande plannen. Vervolgens hebbe we met deze input een doordacht interieuradvies opgeleverd, waarbij de indeling optimaal is afgestemd op de leefwijze.

Hierdoor bevat dit totaal advies bijzonder stucwerk, op maat ontworpen meubelen van het merk Interstar en bekende designmeubelen van o.a. Montis, Leolux, Artifort, Pilat en Pilat, Carpet Sign, Foscarini, Vibia en Petite Friture.

WERKZAAMHEDEN

MMI_Meermetinterieur_Particulier_Appartement_roermond_akcros_eethoek-artifort-interstar-leolux-petite-friture-3x2-1MMI_Meermetinterieur_Particulier_Appartement_roermond_akcros_accessoire-foscarini-interstar-1x1-1MMI_Meermetinterieur_Particulier_Appartement_roermond_akcros_zithoek-met-haard-interstar-faber-leolux-caruzzoMMI_Meermetinterieur_Particulier_Appartement_roermond_akcros_woonkamer-overzicht-3x2-1MMI_Meermetinterieur_Particulier_Appartement_roermond_akcros_interstar-dressoir-leolux-caruzzo-3x2-1MMI_Meermetinterieur_Particulier_Appartement_roermond_akcros_Eetkamer-2x3-1sMMI_Meermetinterieur_Particulier_Appartement_roermond_akcros_kledingkast-en-zitje-zuiver-3x2-1"Sanne ontzorgt! Wij hadden het zelf nooit zo mooi voor mekaar gekregen."