INDELINGSADVIES EN KEUKENONTWERP - 130 M2

Woonboerderij Venlo

PROJECT BESCHRIJVING

De opdrachtgevers verhuisden naar een prachtige karakteristieke woonboerderij uit 1910. Er stond een grootschalige renovatie gepland, aangezien de basis niet aansloot op de leefwijze van de nieuwe bewoners.

In een diepgaand gesprek kwamen we tot de conclusie dat de keuken beslist een centrale plek mocht innemen. Dat heeft ons doen besluiten om de initiële indeling drastisch aan te passen en de keuken letterlijk in het midden van de leefruimtes te plaatsen. Deze positie vroeg echter om een ontwerp op maat; zo bouwden we het werkblad rondom een oude eiken draagbalk. Daarnaast stemden we de donkere kleuren hierop af. Bovendien vingen we de beperkingen van het schuine plafond op door gebruikt te maken van een vernunftig recirculatie afzuigsysteem van het merk; Wave, fashion for kitchen.

Opleverdatum: januari 2020.

WERKZAAMHEDEN

"Sanne heeft ons super gave ideeën voorgelegd, waardoor we nu ons droomhuis hebben!"